Praktische informatie

Praktische informatie

Locatie: Technopolis, Technologielaan, 2800 Mechelen

Datum: Vrijdag 15 november 2019

Deuren open: 18u30

Start quiz: 19u30

Tarief: 30 euro per ploeg (5 personen); Ledenvoordeel: De ploegen waarvan minstens één deelnemer lid is van één van de drie organiserende verenigingen ontvangen bij aanmelding op de quiz drankbonnetjes ter waarde van 5 euro. 

De organisatie kan gecontacteerd worden via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsors

 

 

 

 

 

 

 

Wenst u het logo van uw bedrijf of organisatie hier vermeld? Klik hier om het sponsordossier aan te vragen.

Organisatie door:

                     

ie-net

ie-net is het dynamisch contactpunt tussen ingenieurs, bedrijven, overheids- en opleidingsinstellingen. Het ondersteunt ingenieurs op het vlak van opleiding en netwerking, en begeleidt hen op ieder kruispunt in hun carrière. Doorheen het jaar worden meerdere cursussen en events voor de leden georganiseerd. Dit omvat bedrijfsbezoeken alsook culturele activiteiten, conferenties en interactieve workshops.

Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging (KVCV)

De Koninklijke Vlaamse Chemische Vereniging staat als onafhankelijke vereniging ten dienste van iedereen met een passie voor chemie. Onze doelgroep omvat studenten en professionals uit de chemie, biochemie, biotechnologie, ingenieurswetenschappen, farmacie en life sciences. Al meer dan 75 jaar brengt de vereniging deze mensen samen. 

Antwerp Young Minds (AYM)

Antwerp Young Minds vormt een plaatselijke jeugdorganisatie van de European Physical Society, een internationale organisatie bestaande uit fysicastudenten en postdocs. AYM organiseert hoofdzakelijk colloquia waar (inter)nationale sprekers hun onderzoek voorstellen. 

©2020 Wetenschapsquiz.

Search